Magnus: “Det händer att jag ger egna konserter eller sjunger vid offentliga tillställningar, och i sådana fall informerar jag om det här på min sajt.

Senaste uppträdande öppet för allmänheten: Les plus belles chansons francaises på Åbo Svenska Teater den 2 september 2015

Nästa: ingenting förestående.

“Jag sjunger för det mesta vid private tillställningar: firmor, organisationer, föreningar och folk som firar något särskilt såsom styrelsebyten, sales promotions eller bara att man gjort en god affär, födelsedagar och jubilee, bröllop o.s.v.

”Jag har sjungit vid festivalerna Molpe Rock och Hangö Nordic Song Festival i Finland, som gitarrist-solosångare vid Journades internacionals del cant coral i Barcelona, Festival Summerlied i Elsass, Frankrike, vid etnomusikfestivalen Laulujen laulut i Pajala och ett par gånger vid Visor så in i Norden på Åland.”

”Förutom att jag sjungit på uppdrag i Sverige, Danmark, Holland, Estland och Ryssland har jag gjort en utlandsturné: till New England, Montreal, Toronto och Washington DC-området. Året var 2004, då jag firade ett kvartssekel som beställningstrubadur.”